Benodigdheden:
(voor 1 Ć” 2 personen)
- 1 courgette, grof gesneden
- 1 sjalotje, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, geperst
- 200 ml (kippen/groenten) bouillon
- scheutje (soja)room
- 50 gr gerookte zalm, fijn gesneden
- peper en zout naar smaak
- olijfolie om in te bakken
Bereidingswijze:
- verwarm de olie in de pan en fruit het sjalotje tot het zacht is. Bak de knoflook kort mee.
- voeg de courgette en bouillon toe en doe de deksel op de pan.
- laat op zacht vuur koken tot de courgette zacht is.
- pureer in een blender of met een staafmixer.
- breng op smaak met room, peper en zout. Let op: de gerookte zalm is ook zout!
- doe in een kom en voeg de gerookte zalm toe en decoreer evt nog met een beetje room.
Enjoy!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten